Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Tehnologii

Creierul tău conduce masinăria fantastică pe care ai primit-o cadou: organismul tău!

Gândiți-vă când ați încercat ultima dată să rezolvați un puzzle cu cuvinte încrucișate sau ați început să învățați o limbă nouă.

 

Amintiți-vă ultima dată când v-ați trezit în mijlocul unui vis ciudat sau ați avut nevoie să vă orientați (fără smartphone) într-un oraș în care nu ați mai fost niciodată.

 

Pe măsură ce gândești, vezi și simți, dar și atunci când visezi, creierul tău este activ în mod constant, absorbind toate informațiile, comparând și reconectând datele existente și integrând totul într-o experiență coerentă. Pentru tine, această experiență constituie realitatea ta.

 

Creierul tău este viu. Creierul tău creează permanent conexiuni noi și creează propriile povești bazate pe gândurile, emoțiile, dorințele și experiențele tale, conducând în final la comportamentul tău de zi cu zi.

 

Tot creierul tău modelează modul în care vezi mediul, filtrează sau evidențiază obiectele și informațiile cele mai relevante pentru tine și în final are grijă de sănătatea ta! Fii cea mai bună versiune a ta alături de noi!

Prin tehnologiile revoluționare utilizate la Oxxygene avem grijă de creierul tău și integrarea lui perfectă cu organismul!

Circuitele creierului tau sunt circuite electrice  (unidirectionale, sinapsele lăsând curentul să treacă într-o singură direcție) chiar dacă sunt încărcate cu curenti electrici slabi (miliamperi, milivolti).

 

Activitatea electrică a creierului tău poate fi studiata (prin electroencefalograme, EEG) și influențată pozitiv prin stimulare electromagnetica transcraniana (TMS), ambele tehnologii fiind utilizate cu succes în Clinica Oxxygene.

NEUROSOFT TMS  - Neuro MS/D

 

 

Soluție avansată pentru stimulare magnetică repetitivă (rTMS)!

 

Caracteristica sa distinctivă derivă din posibilitatea de a efectua stimularea magnetică transcraniană (TMS), inclusiv stimularea zonelor motorii ale cortexului cerebral și a sistemului nervos periferic pentru diagnosticare, tratament și cercetare.

 

Aplicații în Clinicile Oxxygene:

 • neurologie - post AVC – imediat după faza subacută și in faza cronică, durerea neuropată – terapie aprobată FDA, boala Parkinson, tinitus, boala Alzheimer și alte tipuri de demență, alte boli neurodegenerative (in studiu SM, SLA), epilepsie, tremor esențial, tinitus;
 • psihiatrie - depresie majoră unipolară, depresie majoră refractară la tratament medicamentos (aprobată FDA), tulburare obsesiv compulsivă (aprobata FDA), anxietate și atacuri de panică.

 

Superioritate Neuro MS/D:

 • Numarul de impulsuri generate într-o sesiune – până la 10 000;
 • Frecvența de stimulare - până la 100Hz cu conectare PC, până la 30Hz fără PC;
 • Forma de undă puls: monofazic, bifazic, TBS (Teta Burst Stimulation), stimulare pereche;
 • Funcționează independent sau conectat la următoarele sisteme: Neuron-Spectrum-4/EP, Neuro-EMG-Micro, Neuro-MEP-Micro, Neuro-MEP, pentru a studia starea cerebrală, a coloanei vertebrale și sistemului nervos periferic;
 • Programul Neuro-MS.NET pentru control stimulator magnetic, conexiune la computer prin port USB;
 • Variantă terapeutică avansată, datorită unității suplimentare de alimentare, oferă posibilitatea de a crește frecvența maximă, așa-numită stimulare efectivă (frecvența când fiecare stimul în serie are intensitate de 100% din pragul motor), astfel încât fiecare stimul va avea intensitatea maximă la frecvențe de generare de până la 20Hz, inclusiv);
 • Sistem eficient de răcire al bobinelor (cu unitatea de răcire dedicată)  ce permite utilizarea în siguranță și fără pauze.

 

Facilități software:

 • date pacient (patient card);
 • automatic MT detection;
 • protocoale terapeutice prestabilite.

 NEUROSOFT EEG

 

 

Aparatul Neuron-Spectrum 64 este cel mai performant aparat EEG din gama respectivă!

 

Sistem cu 25 canale EEG și monitorizare de lungă durată, upgradabil; 25 canale EEG + 6 canale pentru înregistrarea oricaror semnale fiziologice (EOG, EMG) 21 tipuri de analiză EEG, aplicații EEG, EP, CFM, LTM, BFB (biofeedback), buton măsurare impedantă pe unitatea EEG.

 

Produsele Neurosoft EEG din Clinica Oxxygene nu sunt doar înregistratoare EEG. Aceasta este linia completă a sistemelor de înaltă calitate și fiabile pentru studii neurodiagnostice avansate.

În cadrul Neurosoft EEG calitatea de înregistrare și semnal este dus la un nou nivel cu fiecare nouă generație de Neuron-Spectrum.

 

Clinica Oxxygene utilizează ultima generație din seria software Neuron-Spectrum.NET. Software-ul combină interfața de utilizator flexibilă și instrumente puternice pentru excelență clinică.

 

NEUROSOFT NEUROFEEDBACK BFB

 

 

Sistem pentru antrenamente biofeedback!

 

 • Compatibil cu toate sistemele EEG;
 • Aplicații utilizând parametri EEG, HR, EMG, Rata Respiratie, GSR, SpO2, Temperatura Extensie interactivă pentru biofeedback;
 • Aplicație individuală pentru fiecare profil de pacient.

 

Beneficii:

 

 • nu există contraindicații absolute;
 • conținut interactiv extins pentru biofeedback;
 • achiziție EEG cu două canale și multicanal;
 • antrenamente folosind parametrii EEG, HR, EMG, ritm respirator, GSR, SpO2, temperatură;
 • eficiență dovedită.

 

Aparatură medicală de suport: EKG, EKG HOLTER, EKG TA, defibrilator, ecograf, spirometrie.