Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Servicii

Depresie

Depresia este o stare mentală de tristețe persistentă care poate afecta gândurile, comportamentul, emoțiile și starea de bine a individului.

Consultatii psihiatrie

Bun venit la clinica noastră specializată în psihiatrie- TMS, unde suntem aici pentru a-ți oferi susținerea de care ai nevoie.

Stimulare cognitivă

Dacă vrei să îți asiguri mereu o minte ageră, indiferent de trecerea timpului, trebuie să fii cu în pas înaintea celorlalți și să alegi stimularea cognitivă!

Anxietatea

Conform definiției Asociației Americane de Psihiatrie anxietatea este reprezentată de oricare dintr-un grup de tulburări care au ca temă centrală starea emoțională, frica, îngrijorarea sau neliniștea excesivă.

Stimulare neuromotorie AVC (accident vascular cerebral)

Terapia de stimulare magnetică transcraniană este soluția prin care pacienții ce au suferit un accident vascular cerebral, își pot recăpăta funcțiile pierdute.

Durere neuropată

Atunci când medicația specifică nu rezolvă problemele, poate interveni stimularea magnetică transcraniană TMS. Ea se bazează pe stimularea la nivelul ariei corticale motorii responsabile segmentului/ zonei afectate.

Oboseală cronică (sindromul burnout)

Burnout-ul este o afecțiune asociată cu epuizarea mentală, fizică și emoțională care apare ca urmare a stresului excesiv, pe termen lung. Burnout-ul vă poate face să vă simțiți copleșit și incapabil să faceți față solicitărilor constante din viața de zi cu zi.

Terapii TMS in Alzheimer

În TMS, aplicarea câmpului magnetic se face prin intermediul unei bobine plasată în apropierea capului. În funcție de parametrii câmpului magnetic aplicat, microcurenții electrici induși pot determina depolarizarea sau repolarizarea neuronilor expuși și pot modula astfel activitatea corticală și sub-corticală.

Parteneriat cu Clinica Smart Tms din Marea Britanie

Smart TMS este cel mai mare și mai experimentat furnizor de TMS din Marea Britanie.