Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

De ce suntem speciali?

Despre viitorul neuroștiințelor, acum!

 

Credem în medicină ca știință, credem în progres și inovație, în tehnologia viitorului, credem în grija profundă față de oameni.

Ce ne diferențiază de alte clinici?  Grija noastră nu se oprește când se termina cura de tratament. Echipa noastra oferă asistență continuă personalizata pentru consolidarile ulterioare TMS  pentru a vă ajuta să vă mențineți starea de bine. La urma urmei, viața poate avea suișuri și coborâșuri și ne-ar plăcea să fim alături de pacientii nostri la fiecare pas.Scopul asistentei continue este de a menține rezultatele pozitive ale curei inițiale de TMS și de a preveni potențialele recidive.Dovezile sugerează că cel mai mare risc de recidivă apare în primele 4 săptămâni și până la 12 săptămâni după tratamentul acut TMS.

 

 

Împreună cu tine suntem o ECHIPĂ dedicată SĂNĂTĂȚII TALE!

  • Clinica Oxxygene este mai mult decât o clinică medicală, este locul în care experiența unică a pacienților noștri reprezintă idealul echipei în fiecare zi;
  • Medicii noștri supraspecializați în regenerarea neuronală și prevenția apariției bolilor printr-o abordare holistică sunt alături de pacienți pentru a se bucura de o viață sănătoasă;
  • Înțelegând așteptările pacienților noștri, integrăm tehnologia avansată TMS în abordarea holistică a pacientului;
  • Divizii specializate care lucrează interdisciplinar;
  • În clinica Oxxygene, pacientul beneficiază de o echipă multidisciplinară: psihiatrii, specialiști în gerontologie, specialiști TMS, psihologi clinicieni, neurolog, biolog, medic de recuperare medicală;
  • Medicii noștri sunt certificați în Europa și SUA și astfel putem oferi în România servicii la standarde internaționale.

Beneficiile pacienților în alegerea Clinicii Oxxygene

  • Pacientul este preluat de către un medic coordonator, care colaborează cu colegii specialiști pentru a acoperi toate nevoile de tratament, acesta fiind tratat nu doar de un singur medic, ci de o întreagă echipă.
  • Fiecare pacient beneficiază de o comisie medicală în stabilirea diagnosticului și a planului de tratament etapizat, personalizat.
  • Astfel, medicul coordonator, împreună cu echipa medicală dedicată, analizează în detaliu cazul și realizează un plan de tratament etapizat, astfel încât vizitele la clinică să fie cât mai eficiente.