Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Echipa medicală

Prevenția este noua direcție în medicină, acestă noțiune făcând parte din practica clinicilor Oxxygene.
Modelul meu și al colegilor din echipa Oxxygene se concentrează pe prevenție și individualizare ca principale obiective, încurajand pacienții să vină la noi chiar înainte de apariția bolilor pentru a le reda sănătatea mentală și fizică.

 

Stimularea magnetica transcraniană este una din terapiile inovative  aplicată in  clinicile Oxxygene  care reface circuitele neuronale prin neuromodulare și neuroplasticitate, cu aplicabilitate in bolile neurodegenerative, inclusiv  boala Alzheimer și depresie."

 

Dr. Adrian Stanescu CEO & Cofondator Oxxygene

Misiunea Oxxygene a fost întotdeauna binele pacienților pe termen lung prin îmbunătățirea sănătății și întârzierea degradării, prin creșterea încrederii în sine și sentimentul de control.

 

Cu ajutorul Oxxygene îți îmbunătățesti starea de sănătate, te simți mai tânăr și arăti mai bine, îți crește încrederea în tine și te bucuri de viață!

 

Din dorința de a ne apropia tot mai mult de nevoile pacienților, dr. Adrian Stanescu a crezut în inovația regenerării organismului și în perfecționarea multidisciplinară continuă a echipei, aducând aparatură inovativă pentru a oferi servicii medicale la standarde occidentale.

 

Stimularea magnetică transcraniană (TMS), tehnologie a viitorului în regenerarea neuronală, îmbunătățește performanțele cognitive și voliționale, dar și afective (elimină anxietatea, panica și depresia – programe aprobate FDA).

De ce să alegi Oxxygene pentru redarea sănătații, atât a corpului, cât și a sufletului?

  • Echipă medicală specializată;
  • Pacienții beneficiază de tratament personalizat, urmărindu-se în timp evoluția și rezultatul fiecăruia;
  • O echipă empatică, ce își îndreaptă atenția întotdeauna către nevoile pacienților.

Cu cât mai multă experiență acumulăm, cu atât mai mult ne perfecționăm!

Dr. Adrian Stănescu  medic primar în specialitatea gerontologie și geriatrie, cu o experiență de peste 20 ani ȋn primul institut de gerontologie din lume ( Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan) și peste 12 ani ȋn primul spital privat de geriatrie și gerontologie din România. Dr. Stănescu are studii postuniversitare de perfecționare ȋn Oxigeno-Ozonoterapie, specializare ȋn Stimulare magnetică transcraniană, la Catedra Neuroștiințe, Universitatea Maastricht, Londra. De asemenea, a urmat studii postuniversitare ȋn Statele Unite, ȋn programul RECODE – program de prevenție și recuperare a sănătății mintale.

Autor de literatură de specialitate medicală: ,,Totul despre Alzheimer”, ȋn 2015, și ,,Hai să trăim mult și bine!”,  ȋn 2018.

Membru al Societății Române de Gerontologie și Geriatrie, al Societății Române de Oxigen – Ozonoterapie și al Societății Române de Alzheimer.

A participat la Congresele Naționale de Geriatrie și Gerontologie, cu participare internațională, ca lector și chairman, anual, din 2012 până ȋn 2020, și la Conferința Națională Alzheimer-CNAlz ca lector, speaker și chairman, ȋntre 2013 -2019.

Ȋn anul 2008, a devenit cofondator al spitalului Oxxygene, primul spital privat din România de geriatrie și gerontologie, dedicat bolilor degenerative, inclusiv demența Alzheimer, iar ulterior, al clinicii antiaging Oxxygene, care promovează programe de regenerare neuronală, dar și a întregului organism.

Dr. Mihai Zamfir – medic primar psihiatrie, medic specialist geriatrie și gerontologie, doctor ȋn medicină, UMF Carol Davila, București.

Asistent Universitar, Disciplina Fiziologie și Neuroștiințe, Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, București.

Certificate of Quality Manager in Healthcare, European Organization for Quality

Cursuri formare Neuromodulare & Stimulare Cerebrală Non-invazivă:

Neuromodulation Treatment for Treatment Resistant Psychiatric Disorders – Transcranial Magnetic Stimulation, American Psychiatric Association

Annual ECT and Neuromodulation Conference, The Royal College of Psychiatrists, UK

Depresia rezistentă la tratament, Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie

TMS Therapy for the Treatment of Depression, American Psychiatric Association

Clinical Course: Transcranial Therapeutic Stimulation in Psychiatry, German Society for Clinical Neurophysiology and Functional Imaging

Methods course: Neurophysiological methods in psychiatry, German Society for Clinical Neurophysiology and Functional Imaging

4th European Conference of Brain Stimulation in Psychiatry

Non-Invasive Brain Stimulation Methods (rTMS – tDCS): From Evidence to Practice, European Psychiatric Association

Dr. Elena Morariu – medic specialist psihiatrie, cu experiență de peste opt ani ȋn cercetare medicală, identificarea și tratamentul tulburărilor psihiatrice, consilierea pacienților și a aparținătorilor ȋn privința patologiei psihice și a igienei sănătății mintale.

Publicații:

1. Ghenoiu IE, Alexandru IA, Manolache RE, Morariu EA, Fainarea AF. Therapeutic management of young patients diagnosed with online gambling disorder. Neuroscience Applied 2022; S1(100002): 40-41. https://doi.org/10.016/j.nsa.2022.100087

2. Vasile D, Vasiliu O, Voicu VA, Morariu EA, Fainarea AF, Alexandru IA, Manolache RE, Ghenoiu IE, Gionea M, Gainaru F, Vlaicu RG, Amanolesei I, Vlaic A, Bitineanu D, Andrei A. The efficacy and tolerability of biological therapy in major depressive disorders - How far are we from a practical solution? Congress Programme, P.0961. 34th European College of Neuropsychopharmacology Congress, 2021.

Dr. Emilia Dragulin – medic primar ATI, cu experiență de peste 22 de ani, doctor în medicină, de 12 ani, și psihoterapeut.

A lucrat atât în țară, cât și în străinătate (Italia și Spania), având o vastă experiență în anesteziologie, terapie intensivă, terapia durerii.

Are competență ca psihoterapeut în hipnoză clinică și terapie ericksoniană, din 2012, și în analiză transpersonală și respirație pneuma.

Psihoterapie transgenerațională, theta healing, psihoterapie sistemică și fenomenologică.

A efectuat formare în constelații sistemice de familie și gândire sistemică fenomenologică, din 2016. Coach și Trainner cu peste 10 ani de experiență în Consiliere psihologică, de analiză și dezvoltare personală și vocațională.

Dr. Florentina Matei – medic primar gerontologie și geriatrie, cu o experiență de peste 15 ani, cu studii postuniversitare de perfecționare ȋn Oxigeno-Ozonoterapie, specializare ȋn Stimulare magnetică transcraniană, Catedra Neuroștiinte, Universitatea Maastricht și competență ȋn ecografie generală.

Membră a Societății Române de Gerontologie și Geriatrie și a Societății Române de Oxigen – Ozonoterapie.

 

Andrei Tudoran-Specialist TMS, cu specializare ȋn Stimulare magnetică transcraniană, Catedra Neuroștiinte, Universitatea Maastricht.

Dragoș Dumitrache – specialist TMS, cu specializare ȋn Stimulare magnetică transcraniană, Catedra Neuroștiinte, Universitatea Maastricht.

Contactează-ne