0
 
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Blog   -   TMS

TMS tratează stresul cronic

clinica tms, stimulare magnetica transcraniana, tratarea stresului, tratarea depresiei

 

Efectele TMS asupra capacității creierului de a consolida funcția executivă și procesul creativ, de a vindeca traumele și stresul cronic și de a promova rezistența sunt motive pentru utilizarea terapiei și în cazul persoanelor fără patologii psihiatrice, dar care au nevoie de suport într-o lume plină de stres și provocări neașteptate!

 

Pentru aceștia, există programe de stimulare cognitivă la nivelul zonei dorsolaterale, a cortexului prefrontal, dar și pentru îmbunătățirea funcțiilor executive, a concentrării și a atenției!

 

Iar aceste terapii nu sunt recomandate doar pentru cei care au funcții de conducere, ci tuturor celor care au o viață stresantă, cu tendință spre anxietate sau cei care au dezvoltat deja un stres posttraumatic.

 

Inițial, stresul posttraumatic a fost definit la veteranii americani ai războiului din Vietnam, ulterior cercetătorii au observat că sindromul stresului posttraumatic se poate instala la orice persoană care a suferit o traumă intensă (chiar și decesul – de obicei brusc – al unei persoane apropiate), bineințeles apariția acestuia depinzând și de terenul sau personalitatea respectivului individ.

 

Așa cum am scris și în alte articole, ceea ce am denumit Pandemia emoțională Corona va face multe victime nevăzute, cu siguranță, peste numărul celor directe ale virusului, iar lipsa conștientizării acestui lucru poate duce la boli psihiatrice individuale, dar și la dezordine socială (și despre aceasta am scris în primele articole pe această temă) pe care o vedem deja instalată în Occident.

 

Programul TMS pentru aceste persoane afectate de stresul cronic implică între 10 și 20 de ședințe, durata unui tratament fiind de 7 minute și se poate efectua deja în Clinica TMS Oxxygene. Numărul de ședințe este stabilit de către medicul specialist TMS în funcție de simptomatologia fiecarei persoane.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.