0
 
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Blog   -   TMS

2 terapii antiaging unicat

 

TMS – realizeaza o stimulare electrica la nivelul creierului determinand refacerea circuitelor neuronale prin neuromodulare si neuroplasticitate. Creierul este un imens computer , alcatuit din peste 100 de miliarde de neuroni uniti intre ei prin peste 60.000 de miliarde de conexiuni (sinapse). Curentul electric, avand o intensitate mica (miliamperi, microvolti)  circula cu o viteza ametitoare de peste 240 km/ora, doar intr-o singura directie pe drumul cel mai scurt.

Odata cu inaintarea in varsta creierul nostru imbatraneste ca si noi, se micsoreaza ca volum (la peste 80 de ani pierdem aproximativ o treime din creier) dar imbatraneste si prin pierderea de neuroni si sinapse, aparand in consecinta probleme de memorie, de organizare a activitatii zilnice atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

Stimularea magnetica transcraniana, pe care o realizam cu succes in clinica Oxxygene, prin neuroplasticitate leaga neuronii ramasi functionali in noi circuite refacand sau imbunatatind diferite functii: cognitive, motorii, neuroendocrine, etc.

 

Ozonoterapia realizeaza o regenerarare de tip sistemic, tocmai prin blocarea mecanismelor de imbatranire la nivel ADN, prin sinteza de antioxidanti .Ozonoterapia este o metodă inovatoare de tratament nemedicamentos ce foloseşte un amestec de oxigen și ozon. Este o terapie naturală ce protejează organismul de factorii nocivi din mediu, reparându-l din interior pentru a-l face să se simtă mai tânăr, frumos și sănătos pe exterior.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.