Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Sinapsele și neurotransmițătorii: inginerii creierului nostru

Cu trecerea timpului, creierul nostru îmbătrânește odată cu întregul organism. In consecință, funcțiile noastre intelectuale scad în timp ca un proces firesc. Poate cea mai importantă dintre acestea este funcția cognitivă, care se referă la memorie în special. Când aceste deficient depășesc un anumit nivel apare demența Alzheimer și ce poate fi mai înfricoșător decât acest lucru…

 Dar oare putem face ceva pentru a preveni acest lucru? Profesorul de neurologie din Statele Unite  Dale Bredessen, in cartea sa Sfarsitul Alzheimerului, ne explică cât de importante sunt sinapsele (conexiunile) dintre neuroni, comparând boala de memorie cu osteoporoza, în care se duce  o luptă intre celulele osoase tinere (osteoblastele) care se inmulțesc și celulele osoase distructive (osteoclastele).  Când osteoclastele devin mai puternice decât celulele tinere apare osteoporoza care se manifestă prin distrugerea osului. In mod asemănător, spune Bredessen la nivelul sinapselor (conexiunile dintre neuroni) există anumite substanțe care funcționează ca sinaptoblaste (care ajută la menținerea sinapselor) dar și sinaptoclaste (care distrug sinapsele). Aceste substanțe au fost cercetate de echipa profesorului Bredessen, iar atunci când balanța se înclină către distrugerea sinapselor determină Alzheimer si celelalte boli neurodegenerative.

Amenințarea acestor tulburări fiind un lucru foarte real și cauzele necunoscute, trebuie să ne asigurăm că avem grijă de creierul nostru și balanța dintre aceste substanțe înainte de a fi prea târziu…

Astăzi vom discuta despre un supliment pentru creier și memorie numit GNC Preventive Nutrition Brain Health Formula,  care conține o sumedenie de substanțe așa zis sinaptoblastice și vă vom ajuta să stabiliți dacă este cel mai potrivit pentru dvs.

Dar ce este GNC Preventive Nutrition Brain Health Formula?

Formula  GNC Preventive Nutrition Brain Health Formula este un supliment pentru creier care este conceput pentru a funcționa pentru imbunătățirea funcției cognitive, a memoriei și a  sănătății creierului în general. Ea vă poate ajuta să susțineți și să vă mențineți o minte sănătoasă și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți funcțiile creierului prin compoziția complexă pe care o are.

Pentru a vă susține funcțiile creierului, neurotransmițătorii (unele din acele substanțe de care vorbeam mai devreme) se descompun mai încet și, prin urmare, acționează mai mult timp. Acest lucru asigură faptul ca informațiile transmise prin creierul dvs. să rămână clare și corecte.

 

Cum funcționează formula pentru sănătatea creierului?

Formula GNC Preventive Nutrition Brain Health Formula este un supliment care funcționează cu ingrediente nutritive pentru creier care ajută la menținerea unor conexiuni (sinapsele) stabile intre toți neuronii pe care îi avem la un moment dat al vieții noastre.

Care sunt beneficiile GNC Preventive Nutrition Brain Health Formula?

·        Prezintă ingrediente studiate clinic pentru a sprijini funcția cognitivă și memoria

·        Vă ajută să vă îmbunătățiți circulația sângelui  pentru a vă oferi o nutriție adecvată creierului

·        Va ajută la funcționarea creierului și susține prezența neurotransmițătorilor

·        Are în compoziție numeroși antioxidanți pentru a vă proteja funcția cognitivă și memoria

Susținerea funcțiilor cerebrale- Conține nutrienți cheie, inclusiv huperzina, tirozină și colina pentru a promova funcția de neurotransmițători. Fosfatidilserină și formele de vitamine B-6 și B-12 adăugate, oferă suport pentru menținerea sănătății sistemului nervos.

Suport pentru fluxul de sânge și circulație. Conține nutrienți pentru a sprijini fluxul de sânge sănătos, care este esențial pentru ochi sănătoși, inclusiv resVida® resveratrol, demonstrat clinic a îmbunătăți dilatarea vaselor de sânge, și Ginkgo biloba, care susține creșterea fluxului sanguin periferic.

Suport antioxidant. Oferă antioxidanți puternici, inclusiv luteina, astaxantină, turmeric, Bacopa monnieri, Ashwaganda și ghimbir, care lucrează pentru a proteja celulele sănătoase de daunele oxidative cauzate de radicalii liberi. Forma superioară a luteinei în această formulă este demonstrată clinic de a avea 268% mai mare biodisponibilitate decât luteina obișnuită. Este prezentă în formulă și vitamina C, un antioxidant puternic.

Vitaminele B și stimularea creierului. Pentru a studia modul în care acidul folic și vitamina B12 îmbunătățesc funcțiile creierului, cercetătorii au selectat aleatoriu 909 adulți în vârstă cu simptome de depresie, pentru a primi un supliment de 400 mcg de acid folic și 100 mcg de vitamina B12 sau un placebo (fără vitamine). Comparativ cu grupul care nu a luat acid folic și vitamina B12, anumite măsuri ale funcției de gândire s-au îmbunătățit în mod semnificativ la cei care au primit suplimente: scorul general al funcției cognitive, memoria imediată, care este capacitatea de a îți aminti cantități mici de informații timp de câteva secunde până la minute, memoria întârziată, care este capacitatea de a îți reaminti evenimente sau informații, după un interval de timp mai lung, inclusive din trecutul mai îndepărtat. De asemenea formula conține și vitamin B6 la fel de utilă pentru buna funcționare a creierului.

Colina menține integritatea structurală a membranelor celulare pentru că participă la sintează fosfolipidelor, fosfatidilcolinei și sfingomielinei, componente esențiale ale membranelor, care contribuie la transmiterea impulsurilor nervoase. Colina este precursor pentru acetilcolină, neurotransmițător important, implicat în controlul musculaturii, al memoriei și a altor funcții.

Iată doar câteva din motivele pentru care GNC Preventive Nutrition Brain Health Formula este un complex care întrunește calitățile necesare menținerii tinereții creierului nostru.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.